perjantai 15. helmikuuta 2013

Kyläpäivä

Tänään olemme olleet Allun kanssa oikein kyläilijöitä! Aamulla lähdimme Iso-mummun ja Iso-pappan luokse bussilla.
Tarjolla oli suosikkiruokaa,eli perunamuusia,porkkanaa ja lohta!
Sitä menikin pieneen masuun iso lautasellinen. Päiväunille poika nukahti neliöliinaan.Kävin pienellä kävelyllä,ja siirsin sitten pojan parvekkeelle matkarattaisiin nukkumaan.

Iso-mummulla ja Iso-pappalla oli kassillinen duploja,niillä äitikin on pienenä leikkinyt:) (Ja enon vanha potta,jossa käytiin pisulla)kotiin saatiin yksi iso rakennuslevy,sillä meillä ei sellaista vielä ollut.Nyt on parempi rakentaa autotalleja kotonakin :)

Iltapäivällä lähdimme kotiin. Allu tankkasi ruokaa vielä toisen lautasellisen. Olimme kotona puolisen tuntia,kunnes lähdimme kaverin luokse Partylite- kynttiläkutsuille. Tilasin jonkun huonetuoksukiekon,jonka voi laittaa vaikka vessaa raikastamaan. Kynttilöitä kun tulee niin harvoin nykyisin poltettua.

Tänään saapui tilaus! Tilasin vauvauva-verkkokaupasta parit sukat Allulle,yhdet itselleni,kimperin pipon itselleni(ja suunnittelin että Allu saa mahd. samanlaisen) ja vielä ruskean merinovillaisen manymonths kypärämyssyn :)

Tiistaina kävimme myös postissa hakemassa muutamia tilauksia.Samalla reissulla ostimme hieman ruokatarvikkeita.
Meinasin ensin laittaa Allun liinaan,mutta oli niin kova lumisade ja järkyttävä tuuli,rttä pääton laittaa vaunuihin. Oli todella raskasta työntää vaunuja tuolla lumessa,ja raahata kaikkia tavaroita. Bussitkin menivät sen verran huonosti että oli käveltävä kotiin.Toki keskustan kautta olisi voinut mennä mutta siinä olisi mennyt sama aika kuin kävellessä. No,siinä tuli tiistain zumballe korvike kunnon hyötyliikunnasta:) Isoimmassa pahvilaatikossa oli Nivalan tilalta tilatut hahtuvalangat!
Niissä on todella kauniit värit,eivät näy niin hyvin kuvassa.Tuo vihreä-porkkanakiekko menee ainakin siihen tekeillä olevaan tilkkupeittoon.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.