perjantai 14. joulukuuta 2012

Joulutunnelmaa

Tänään kävimme Allun ja Iso-mummun kanssa keskustassa. Kävimme torilla ihastelemassa joulukojuja,kahvilla ja sen jälkeen vielä kauppahallissa.
Allulla oli kova vauhti pällä,hän sai myös tutkia kojuja.näimme myös hauskan piparkakkutalon,jossa oli pojan mielestä jänniä lamppuja.
Ostin myös stockalta kohutun muumimukin. Se on kivan näköinen:) En ostanut useampaa,sillä kyllä sen yhden pitäisi riittää. Toki jos jollekkin lahjaksi ostaa. Se on niin kurjaa,kun joku niitä haalii useampia ja myy eteenpäin. Esimerkiksi vaikka on ostorajoitus 6kpl, niin joku ostaa ne,ja kävelee seuraavalle kassalle
Iltapäivällä ostamaan toiset 6...

vierailimme pitkästä aikaa Marjon ja Miksun luona. Tänään saimme nähdä,kun Miksu käveli upeasti jo parin metrin matkan!Aikaisemmin hän on ottanut muutamia askeleita kerrallaan.Tuosta se kävely lähtee nopasti sujumaan. Tosi mahtavaa,tätä oli ihana olla todistamassa :)

Sunnuntaina sain mukavia lahjoja;
Esiliinan,patalaput,arpoja,pyykkitelineen(tämän sain virallisena päivänä),jalkavoiteen ja kylpysuolan sekä hauskat siilihanskat.ostimme kuun alussa sellaiset Allulle myyjäisistä.
Nyt meillä on samanlaiset:)

Keskiviikkona kerhoiltiin tavalliseen tapaan. Ensi viikolla on vuoden viimeinen perhekahvilapäivä. Torstaina kävimme mummin kanssa ostoksilla, ja sen jälkeen kävelimme käymään postissa.kävimme noutamassa kaksi pakettia. Toinen oli kimppatilaus Greendealilta ystävän kanssa, ja toisessa oli vaatetta mitta-ompeleelta.
Tilasin shampoota,suihkugeeliä ja kasvohoitotuotteita.Laitan niistä vaikka kuvaa myöhemmin.
Tässä kuvaa Allun uudesta asusta! Minäkin sain omat olohousut;)
Niistä laitan myös kuvaa.

Allu on oppinut paljon uusia sanoja viime viikkoina,nyt tulee jo useampi uusi sana melkein joka viikko.
Alan odottaa kovasti joulua. Suunnitteilla on tehdä ensi viikonloppuna porkkana- ja perunalaatikkoa. Porkkanalaatikkoa en ole tehnyt aiemmin, toivottavasti saan aikaan hyvää laatikkoa:) Muutama lahja on vielä ostamassa, mennään varmaankin huomenna ostoksille.
Muutaman lahjan olen jo paketoinut <3 data-blogger-escaped-br="">

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.