torstai 6. joulukuuta 2012

Uudistuksia

Noniin,vihdoin sain aikaiseksi tutustua noihin blogin asetuksiin! Muokkasin hieman ulkoasua ja lisäsin kävijälaskurin. Nyt voi myös liittyä lukijaksi oikealla olevan painikkeen avulla :)

Itsenäisyyspäivää vietettiin rauhallisesti. Ensin ihan kotosalla,sitten Allun herättyä päiväunilta lähdimme mamman ja pappan luokse kyläilemään. Allu myös kelkkaili serkkutytön kanssa ulkosalla. Ihanaa,kun tänään on ollut vain pari astetta pakkasta! Niin paljon mukavampi ulkoilla kun ei tarvitse laittaa niin montaa vaatekertaa päälle. Eikä sitä parinkymmenen asteen pakkasessa edes kauaa tarkene.

Linnanjuhlia vilkuilin sivusilmällä,mitään erityistä pukua ei ehtinyt kyllä osumaan silmään. Pitää varmaan katsoa joku kooste jos ehdin :)

Meillä on viime viikkoina nukuttu huonosti. Kylmät pakkaset ovat tuoneet mukanaan kuivemman ihon ja raapimisen:( Nyt on kortisonikuuri päällä, kolme päivää on tehnyt jo ihmeitä Allun iholle. Nyt hänellä on ollut myös vatsa kovalla,mikä on varmasti myös lisännyt levottomuutta. Tänään onneksi toimi kunnolla,ja nyt tähän asti poika onkin nukkunut harvinaisen hyvin,jes <3 data-blogger-escaped-br=""> Täytyy itsekkin mennä nukkumaan,niin jaksetaan aamulla lähteä vakuutusasioille!
Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.