maanantai 2. maaliskuuta 2015

Leaf areena

Olimme viikolla mehukattimaailmassa leikkimässä. Olin allulle luvannut,että menemme sinne joku päivä. Minä reippailin paikan päälle sillä aikaa, kun Aino  ja Allu vetelivät sikeitä. Mukava lämpö tuli päälle ja eteenpäin päästiin kovasta tuulesta huolimatta.

Aino tykkäsi kovasti paikasta. Aino on aiemmin ollut pääsääntöisesti kantoliinassa. Nyt neiti oli jo sen verran isompi, että tykkää tutkia ja puuhata. Viime käyntini jälkeen oli tullut uusi alue alle 3-vuotiaille. Pieni pomppulinna oli poistettu uuden leikkialueen tieltä.
Allun mielestä pehmopallot ovat mehukattimaassa paras juttu. Niitä voi heitellä, laitttaa erilaisiin koneisiin ja niitä voi ampua tykeillä :).

Oloni on kohentunut selvästi, kyllä se thyroxin taitaa alkaa tehoamaan :).
Viimeisen viikon aikana tullut liikuttua huomattavasti enemmän.
Lohjalta ostin itselleni softshell-asun. Tuo takki sopi ihan hyvin juoksemiseen ja jalassa minulla oli cubuksesta ostetut juoksuhousut talvivuorella. Ovat paksummat kuin tavalliset, ja pitivät tuulen aika hyvin loitolla.Eilen kävimme koko perheen voimin lenkillä, lapset olivat rattaissa.
Tänään Allu pääsi mummun luokse leikkimään. Aino on kuumeessa ja räkäinen. Neiti nukahti rattaisiin puoli-istuvaan asentoon reippaalla hölkkälenkillä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.