perjantai 27. kesäkuuta 2014

Ristiäiset lähestyy! Allu kuumeessa...

Iltapäivällä pojalle nousi kuume:( .On saanut pronaxenia sekä panadolia, 38,5 näyttää mittari. On myös räkäinen ja kurkku sattuu. Päivällä oli vielä ihan hyvällä voinnilla ja söi hyvin. Ainoastaan on ollut tavallista huonommalla tuulella. Toivottavasti paranee ristiäisiksi! Mulla on vielä kengätkin ostamatta, jäikin sitten ihan viime tippaan...
Onneksi on muuten kaikki vaatteet selvillä, ruokapuoli hoidossa ja kukat tulossa. Ja ystäväni tulee ristiäisiin kuvaamaan :)

Aamupäivällä oltiin ystävien kanssa ulkona.
Eilen muuten siirryttiin käyttämään Lauralle äitiyspakkauksen vaippoja, noita viidestä kilosta ylöspäin. Hyvin pitävät pissat, neidillä tosin onkin aikamoiset reisimakkarat :D. Voi olla että kireämmillä kumpareilla varustetut eivät mene meidän neidille yhtä kauaa kuin nuo löysemmillä kumppareilla olevat.
Ihan uusissa vaipoissa on aika huimasti eroa noissa reisikumppareissa. Kirppikseltä olen pääosin ostellut, muutaman saanut. Aiemmin ollaankin pari viikkoa käytetty pelkästään kertsejä, että saatiin käytettyä lahjaksi saatu kakkoskoon vaippapaketti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.