keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Hyvää vappua!

Meillä on vappua vietetty rauhallisesti kotosalla tulokkaaseen tutustuen. Allu ja iskä kävivät ruokaostoksilla, ja olivat löytäneet myös serpentiiniä, lentsikka-,Neon- ja vesi-ilmapalloja :) söimme lounaaksi savustettua lohta, kermaperunoita, salaattia ja patonkia. Jälkkäriksi herkullista simaa ja pallomunkkeja, nam! Katsottiin myös yhdessä lastenelokuvaa. 

He olivat valinneet yhdessä minulle lahjaksi kauniin korun, ihana yllätys <3
Tänään on kulunut 10 vuotta siitä, kun tapasimme mieheni kanssa. Suunnittelimme menevämme vuosipäivän tienoilla leffaan ja syömään tai jotakin, mutta Lauran syntyessä hieman etuajassa siirtyy kahdenkeskinen ilta myöhempään ajankohtaan. Mukava päivä perheen kanssa ollut tänään, vaikka onkin väsymystä ilmassa.

Lauran rytmi vaikuttaa sellaiselta, että ensin syödään ja katsellaan nelisen tuntia, jonka aikana välillä torkutaan. Sitten kun on tankattu, piereskelty, hieman itketty ja torkuttu, nukkuu hän noin 3-4 tuntia putkeen.
Viime yönä valvoin hänen kanssaan neljään saakka, ja nukuimme kymmentä vaille kahdeksaan.
Hän vaikuttaa Alluun verrattuna kovin rauhalliselta, sillä Allu nukkui 45min pätkissä ekat kolme viikkoa ja oli alkuun kovin itkuinen. Sitä välillä varmistaa, että kai kaikki on ok kun nukkuu:) toivottavasti jatkuu pitkät uninjaksot. Vaikka unta tulee siltikin vähän, jos vaan nelisen tuntia nukkuu yössä, silti jaksaa paljon paremmin eikä nukahtele pystyyn.


Allun nukkumaanmeno oli tänään erittäin haasteellista. Poika oli todella väsynyt, mutta uni ei tullut ennen puoltayötä. Täytyy yrittää jaksaa, uusi tilanne hänellekin tämä vauvan kotiintulo. Huomion jakautuminen, ja varsinkin kun äiti on alkuun niin kiinni vauvassa. Onneksi Laura näyttää viihtyvän hyvin liinassa, päästiin Allun ja Lauran kanssa pyykkitupaan pesemään Allun vanhoja vauvanvaatteita.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.