lauantai 30. marraskuuta 2013

Vanish


Olen ollut nyt marraskuussa mukana buzzadorin vanish-kampanjassa.
Buzzador on henkilö, joka kertoo rehellisesti testaamistaan tuotteista sukulaisille,tutuille ja ystäville, sekä faktatietoa että omia mielipiteitään. Tästä pääset Buzzadorin omille sivuille.Olen aiemmin kokeillut vanishin tahranpoistosuihketta,muut tuotteet olivat minulle uusia. Sain kokeiluuni vanishilta 4 erilaista tahranpoisto-tuotetta. Olen käyttänyt tuotteita erilaisiin tahroihin aina pyykinpesun yhteydessä. Varsinkin lapsiperheessä tahrat ovat arkipäivää. Allu ainakin sotkee joinakin päivinä jopa kolme vatekertaa. Niistä löytyy niin voita,ketsuppia, porkkanaa, tomaattia, mustikkaa, sekä muita ruoka-aineita, jotka vaativat useimmiten tahranpoistoa. Tämä testaus on kyllä ollut meille mainio, ja olenkin saanut mielestäni hyviä tuloksia. Kaikki tuotteet ovat joutsenmerkittyjä ja kehitetty yhteistyössa allergia- ja astmaliiton kanssa. Tuotteet sisältävät happea sisältäviä valkaisuaineita.  Ei aroille tekstiileille, kannattaa kokeilla pienelle alueelle jos ei ole varma. Ainakin kaikki puuvilla ja keinokuitutekstiilimme ovat sietäneet vanishia hyvin. Tuoteet ovat hajuusteettomia.


Normaalissa,hieman likaisessa pyykissä olen laittanut värilliselle pyykille jauhetta 1/2 mitallista pesujauheen joukkoon.
Isompia tahroja olen useimmiten liottanut ämpärissä tunnin verran, 1/2 mitallista vanish-jauhetta 4:ään litraan vettä. 
Jauheesta voi tehdä myös tahnan veden kanssa suoraan tahralle. 

 Vanis oxi action extra hygiene jauhe sopii valko- ja kirjopyykille. Se poistaa kaikenlaisia tahroja,, mutta erityisesti ruoho, kahvi,tee, mehu,mansikka, punaviini sekä oliiviöljy ovat sen erikoisalaa.

Sopii erinomaisesti vauvanvaatteile ja urheiluvaatteille bakteereja tappavan ominaisuutensa vuoksi.

Kiinnitin huomiota,että tämä oli ainut, jonka varoitustekstisä kehoitettiin, että älä anna vanishin sekoittua pesuainelokerossa nestemäisen pyykinpesuaineen kanssa. Muissa varoitettiin vain, että vanishin sekoituttua nesteen kanssa, sitä ei tule säilyttää suljetussa astiassa. Olenkin tämän kanssa käyttänyt jauhemaista pyykinpesuainetta. Ajattelin vielä kysyä vanishin asiakaspalvelusta,että miten tämä eroaa koostumukseltaan muista tuotteista.


ennen liotusta ja pesua(tomaattia, oliiviöljyä ja voita,ketsuppia)

liotus 1h

pesun jälkeen,ketsuppia jäi 

liotus vielä crystal whitella ja tuli puhdasta!

Vanhish oxi action extra hygiene oli mainio uusi tuttavuus. Olen käyttänyt tätä mm. Pyykkituvassa taloyhtiön koneella pestessäni niin pyykistä tulee tavallista hygieenisempää. Konetta kuitenkin käyttää moni,ja sillä pestään myös alhaisissa lämpötiloissa. Useimmiten pesen itse 60:ssä asteessa,satunnaisesti käytössä 40:nen asteen ohjelma.
Lakanoita ja pyyhkeitä pesen alhaalla taloyhtiön koneella, sillä koneeseen saa paljon enemmän kerralla kuin omaan koneeseen. Pyykit kuivuvat kuivaushuoneessa aika nopeasti. 
Tämä tahranpoistoaine jää varmasti käyttöön.taloyhtiön kone
 Vanish oxi action crystal white on valkopyykille tarkoitettu jauhe. Se poistaa myös kaikenlaisia tahroja, mutta parhaiten ruoho, kahvi, tee, mehu, mansikka, punaviini ja oliiviöljy.

Vanish lxi action Esikäsittelysuihke suihkutetaan tahralle ennen pesua, annetaan vaikuttaa korkeintaan viisi minuuttia. Kannattaa suihkuttaa tahran molemmin puolin. Mille tahroille erityisesti: ruoho, kahvi,tee,mansikka,punaviini,salaatinkastike, paidankaulukset.
ennen ketsuppiatahra

jälkeen


paitaan jäi vielä tahraa, liotus 2h valkoiselle pyykille tarkoitetulla jauheella ja selkeästi haalistui

Valkoiselle pyykille tarkoitettua tuli käytettyä vähiten,sillä meillä ei ole paljoa valkoista pyykkiä. Tahranpoistosuihke on hyvä tuoreille tahroille,saa nopeasti pesuun ja lähtee hyvin irti. Kunnolla kuivuneet tahrat lähtevät paremmin liottamalla tai tahnalla. Itse olen enimmäkseen liottanut. Se ei ole niin minuutin päälle, kun tahna taas saa vaikuttaa vähemmän aikaa. 

Tavallinen oxi action toimi myös hyvin, mutta tuosta hygienialisästä innostuneena se extra hygiene on ollut kovimmassa käytössä. Tavallinen oxi action sopii parhaiten näille tahroille: punaviini, manikka, mehu, kahvi,tee, ruoho.
Pojalle tuli viikko sitten poskihammas. Se tuli oikein kerralla, ja koko ien oli auki ja vuosi verta. Yöllä poika kömpi vatsani päälle nukkumaan, ja yöpuvussani oli aamulla verta. Se haaleni suihkeella selkeästi, mutta tarvitsee liotuksen lisäksi. pojan paidassa on mehua, suklaata, maitoa.Ystävät ja tutut ovat olleet tyytyväisiä vanishiin. Sain jaettavakseni 10 tuotenäytettä, ja ne on otettu ilolla ja mielenkiinnolla vastaan. 
Mummunikin kertoi liottamalla lähteneen vanha verikin pois tyynyliinasta ja vanhat t-paidat ovat kirkastuneet. Toiset käyttävät päivittäin pyykinpesussa, toiset vain pinttyneiden tai vaikeiden tahrojen poistossa.

Tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja tehokkaita. Muutaman kerran jouduin käsittelyn uusimaan jonkun tahran kohdalla. Tai olin vaikka alkuun käyttänyt suihketta ja sen jälkeen liottanut ennen seuraavaa pesua. Jotkut tahrat vaativat 2 liotusta, kuten kuivunut ketsuppitahra. 
Aiemmin minulla on ollut sappisaippuaa ja tuota tahranpoistosuihketta käytössä.

Onko sinulla kokemuksia vanishista?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.