lauantai 11. toukokuuta 2013

Kauneudenhoitopäivä








Pääsin mukaan Buzzadorin Veet-kampanjaan!
Perjantaina kävin noutamassa pakettini, ja tänään pääsin tuotteita testaamaan. Sain omat tuotteet kasvoille ja vartalolle
Easy Wax Electrical roll-on kit:in avulla luvataan ammattimaista karvanpoistoa kotona. Se sopii parhaiten käsi- ja säärikarvoille. On olemassa toinen paketti pienemmällä rullapäällä, joka soveltuu kainaloille ja bikinirajoille.
Toinen saamani tuote on precision wax&care- tuubi. Siinä on geelimäinen vaha kasvoille, kulmakarvojen siistimiseen ,leuan häiritsevien karvojen ja huulikarvojen poistoon.
Sain myös esitteitä ja kylmävahaliuskoja hoitopyyhkeiden kera jaettavaksi ystävilleni.




Aloitin lukemalla käyttöohjeet läpi. Sitten laitoin vahan lämmitylaitteeseen 20 minuutiksi. Sillä aikaa kiehautin veden geelimäistä vahaa varten. Tuubin geelivahapuoli laitettiin minuutiksi kuumaan, juuri kiehuneeseen veteen lämpeämään. Minuutin päästä se ei ollut vielä riittävän lämmintä ja juoksevaa, joten odotin vielä pari minuuttia. Kokeilin ensin kädelle sen lämpötilaa. Tuubi tuntui käsissä lämpimältä, joten käärin vahaliuskan siihen ympärille. Tuubista sai pursottaa aika varovasti, ettei vahaa alkanut tulla liikaa ja ettei se ruvennut valumaan. Vahaa pitäisi saada ohut ja tasainen kerros. Levitin vahan karvan kasvusuuntaan ja vedin liuskan kanssa vastakarvaan nopein vedoin. Loppu muotoilu hoituu tarvittaessa pinsetein. Hyvä juurikin pienelle haituvalle, jota on vaikeampaa poistaa pinseteillä.

Seuraavaksi, kun 20 minuuttia oli kulunut, kokeilin levittää roll-on vahaa sääriin. Laitoin ennen vahausta talkkia käsivarsiin ja sääriin ihoärsytyksen minimoimiseksi. Vaha ei ollut vielä riittävän kuumaa, joten odotin reilut kymmenen minuuttia. Tässä olis voinut olla vaikka valo, joka ilmoittaa kun sopiva lämpötila on saavutettu. Sitten vaha lähtikin alkukankeuden jälkeen hyvin rullaamaan. Sain ohuen kerroksen levitettyä karvan kasvuuuntaan. Käytin yhden vahausliuskan per jalka. Pohjetta en vahannut, sillä minulla ei kasva siellä karvoja nimeksikään. Nyttenkin olin pitänyt parin kuukauden sheivaamistauon. Aiemmin olen kyllä vahannut säännöllisesti, mutta pojan syntymän jälkeen tällaiset jutut ovat jääneet taka-alalle, ja nopea satunnainen sheivaus vienyt voiton. Nyt tämän uuden laitteen myötä tasisn taas innostua tauon jälkeen :)

Karvat lähtivät pois hyvin sekä sääristä että reisistä. Pidin laitetta aluksi päällä, kun levitin vahaa sääriin. Käsivarsien kohdalla irroitin latausjohdon lämmittimestä, sillä sen luvataan pysyvän sopivan lämpöisenä vielä minuuttia. lämmittimessä on termostaatti.

tässä ennen vahausta





jälkeen ja ruskea väri kulmissa lisäksi


sääret ennen vahausta


minulla kasvaa pääasiassa muutama talja täällä säärissä





vahatut, sileät sääret hoitopyyhkeen jälkeen

Päätin kokeilla tätä leveämpää päätä kainaloihin ,vaikka siihen suositellaan kapeampaa päätä.
Onnistui ok, mutta suosittelen että olisi joku kaveri auttamassa. Helpompaa olisi jos itse venytät ihoa ja kaveri repäisee karvat irti. Kyllä se näinkin menee, mutta on haastavampaa ja sattuu hieman enemmän kun tukiote puutteellinen. Nyt minulla oli aika pitkät kainalokarvat, sillä en halunnut ajella niitä ennen tämän paketin saapumista. Kainaloiden vahaamisesta on kulunut jo ainakin vuosi, joten kyt ne ovat hieman arat. Muutaman kerran jälkeen lähtevät paljon hepommin. Laitoin hoitopyyhkeen lisäksi talkkia. Kulmiin levitin tuubin toisesta päästä rauhoittavan hoitovoiteen. Voiteen tuoksu oli otti hieman nenääni, se olisi voinut olla miedompi tai hajusteeton, sillä tulee kuitenkin kasvoille. Tuotteiden sanotaan sopivan kaikille ihotyypeille, joten herkempiä ihmisiä ajatellen tuo voide voisi olla miedommin hajustettu.
ennen vahausta


näin ne karvat lähti

hoitopyyhkeen ja talkin jälkeen

Mielestäni tämä roll-on vaha on hyvä hankinta. Olen aiemman ammattini puolesta käyttänyt erilaisia vahauslaitteita, ja tämä on kyllä ihan hyvä. Pidän enemmän lämminvahasta kuin esimerkiksi kylmävahaliuskoista. Toki levittyvyys oli vielä parempi hoitoloissa käytetyissä vahauslaitteissa, ja tuo lämmitin on hieman iso minun käteeni. Toisaalta tuossa se pysyy koko ajan lämpimänä kun ei oteta roll-onia lämmittimestä lainkaan pois. Muista muuten heti käytön jälkeen puhdistaa rulla, minä käytin siihen eau de colognea.

Vahasta meni tänään noin neljäsosa, joten arvioisin riittävän 3-5 käyttökertaa riippuen postettavan alueen määrästä. Kyllä uskon ostavani täyttöpakkauksen tähän :)

Kavovaha oli myös ok, mutta pidän enemmän perinteisestä vahasta kuin geelimäisestä. Mutta tuo tuubi on kyllä kätevä, ja helppo ottaa vaikka mukaan matkallekkin!


1 kommentti:

  1. Paketissa olisi kuulunut olla kasvoille laitettavaa vahaa varten spaatteli,mutta se on vahingossa jäänyt minun pakkauksestani pois.sillä siis saa työskenneltyä halutessaan tarkemmin:)

    VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.