keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Hyvää vappua!

Vapun kunniaksi saapui paketti buzzadorilta; duplot ovat täällä, jee!
Poika istui juuri potalla,kun ryhdyin pakettia avaamaan.Allu komensi myös kuuluvasti,jotta paketti varmasti avattaisiin. Heti paketin avauduttua alkoi innokas rakentaminen. Potalla siis vierähti tovi, enkä saanut häntä siitä ottaa pois :D

Laitan kuvaa ensimmäisestä Allun rakennelmasta:) Hän kyllä pitää kovasti duploista ja rakentamisesta. Pallot ja duplot ovat ainakin vähäksi aikaa sivuuttaneet autot. Hienosti Allu jo rakentaa, nämä hän on tehnyt ihan ilman aikuisten apua. Nalle on asunut jo kaikissa pienissä taloissa ja mennyt kaaren alta useasti :)







Teimme samana päivänä useamman rakennelman,tässä hieman kuvaa niistä. Nämä ovat kyllä aivan mahtavia leluja! Nalle on tuttu i-phonen duplo-pelistä,joa olemme muutaman kerran Allun kanssa pelanneet.
Lapsi oppii värejä ja muotojakin rakentelun ohessa.Vain mielikuvitus on rakentamisen rajana.

Muistuu oma lapsuus ja duploleikit veljieni kanssa mieleen :) Miten rakensimme eläintarhan, taloja, ajelimme autoilla ja tein jopa duploille vaatteitakin:D yhdestä pienestä lipastosta tulikin muuten esiin joku vanha,sininen viitta ja kaulahuivi ,jotka olen itse joskus ukkeleille väkertänyt!

Tiesittekö, että LEGO group on perustettu vuonna 1932 Ole kirk Kristiansenin toimesta? 80-vuotias yritys on muuttunut vuosien saatossa moderniksi,globaaliksi yritykseksi.
Buzzarodorin kampanjainfon mukaan myyntiluvuiltaan yritys on yksi suurimmista leluvalmistajista. Ei kyllä tule yllätyksenä; legot ovat kyllä niin ajattomia leluja!

Me saimme Allun kanssa siis testattavaksi 1,5-3 vuotiaille tatkoitetun pakkauksen. Allu onkin tänään päivälleen 1,5 vuotta <3 Suositushinta 17,95 e.Duplo- nimitys tulee siitä,että nämä palikat ovat kooltaan kaksinkertaisia legoihin verrattuna.








Meillä oli vappuaattona neuvola klo 9. Poika on nyt 84,7cm ja painaa 10,9 kg. Iso poika jo! Rokotuksen menemme ottamaan maanantaina. Päiväunien jälkeen suuntasimme Allun kummien luokse kyläilemään. Myös ystäväpeeheemme liittyi vapun viettoon. Lapset leikkivät mukavasti ja kaikilla oli hauskaa! Olimme ulkoilemassa varmaan kolmisen tuntia.
Puhalsimme saippuakuplia, lapset testasivat uutta keinua ja leikkivät hiekkalaatikolla.
Grillattiin,Syötiin herkullisia munkkeja ja juotiin simaa
:)

Illalla sain ikäväkseni kovan päänsäryn, ja päätimme mennä yöksi kotiin. Ihan hyvä päätös, sillä Allun iho kutisi munkin seurauksena ja hän heräsikin useamman kerran yöllä.
No, onneksi nukuimme yhdeksään saakka :)
Ammupäivällä kävimme ulkoilemassa naapurin pojan ja hänen isänsä kanssa, ja päikkäreiden jälkeen mummin ja vaarin luona. Tai Allu kyllä sanoo mummia mummuksi nykyään :)




2 kommenttia:

  1. On kyllä ihania Duploja! :) Riittää varmasti vielä kauan leikkejä niiden kanssa! Tulee kyllä ihan oma lapsuus mieleen, kun leikittiin myös Dubloilla :)
    Aurinkoista kevättä sinne!

    -Jenni

    VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.