sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Sunnuntain turinoita

Tänään on Dove pure&sensitive-kampanjan viimeinen päivä.
Olen ollut ihan tyytyväinen voiteeseen, hinta-laatusuhde kohdallaan. Tosin nyt on ollut viime viikon sen verran kylmä,että tuota voidetta on pakko laittaa aamuin illoin jotta kosteuttaa riittävästi. Ihan joka päivä en ole kyllä kahta kertaa jaksanut rasvata. Jaloista sen huomaa, erityisesti nilkkojen alueelta. Suihkun jälkeen suosikkini on yhä equavien vartaloöljy, siinä on ihana mieto tuoksu ja se kosteuttaa tehokkaasti. Öljy kestää kauan imeytyä,joten sen voi laittaa vain yöksi. Siinä mielessä tuo dove on kätevä esimerkiksi uimahallissa, kun voiteen tarvitsee imeytyä nopeasti. Tuo voide riittää aktiivikäytössä noin kuukauden, toki riippuu rasvaako kerran viikossa vai kaksi kertaa päivässä :)

Tänään ajattelin kertoa Allun suosikkileluista.
Pehmoleluista tärkein tällä hetkellä on Hugsie. Sen kanssa mennään nukkumaan ja vielä muutama viikko sitten sen kanssa leikittiin piilosta päivittäin :)

Autoilla leikitään joka päivä. Ihan muuten vaan, automatolla tai parkkitalon kanssa.
Yksi hauska, puinen lelu on boikidon magneettivene. Siinä on kaloja ja meritähtiä magneeteilla varustettuna sekä kaksi onkivapaa. Palikoita voi laittaa laivan kyljestä sisään niille kuuluvista koloista.
Myös kaikki kupit ja kipot kiinnostavat. Kokkauksia tuodaan aina maistettavaksi :) Palloja vieritetään,potkitaan ja kerätään laatikkoon.
Duploillakin rakennetaan koko ajan enemmän.

Tällä viikolla myös pelasimme ensimmäistä kertaa Allun kanssa nintendo wii:tä. Mariosta tykkää kovasti. Pojalla ei vielä taidot riitä ohjaimen käsittelyyn, mutta hän tykkää katsoa peliä ja kuunnella musiikkeja. Nykyään Allu tykkää kovasti musiikista ja tanssimisesta.
Siitä tulikin mieleeni työkalupenkki, jonka hän sai joulupukilta. Sen kanssa on puuhattu paljon.Siitä tulee erilaisia sävelmiä, sillä voi porata,sahata,hakata nauloja sekä ruuvata ruuveja.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.