tiistai 8. tammikuuta 2013

Hyvää uutta vuotta :)

Jaahas, tammikuu on taas täällä. Viime vuosi on kulunut nopeasti puuhatessa pikkuisen kanssa, joka ei olekaan enää niin pikkuinen!
Perjantaina ystäväni sai suloisen tyttövauvan, sain hänestä eilen kuvan kännykkääni. Ei sitä vaan samalla tavalla huomaa oman lapsen kasvua kuin muiden lapsista. Kun näkee oman joka päivä, sen tietää että lapsi kasvaa koko ajan, mutta sitli näyttää omissa silmissä pikkuiselta.

Viime päivä ovat olleet melkoista kiukuttelua. Hampaita tulossa ja muutenkin poika vähän räjähdysherkällä tuulella. Eilen ei edes oikein pottailut kiinnostaneet( sitä on olut nyt viime päivinä ilmassa), luultavasti jokin ikään liittyvä vaihe. Kakkallla käydään kuten yleensäkin, mutta pissalla välillä vaan pari kertaa päivässä. Vien jos poika itse niin haluaa, muuten on tehnyt pissat vaippaan. Annetaan tälle asialle aikaa, vaikka alkuun viikon verran ja katsotaan sitten uudelleen. Nyt on mennyt tavallista enemmän vaippoja siis, en ole enää tottunut siihen.

Tilasin muuten muutaman uuden vaipan,  kaksi sivunepillistä taskua ja yhden sisätaskun Bellapuulta. Ostin myös lyhytlahkeiset merinovillikset sekä taittoimun. Paketti saapui eilen, menivät nyt pesuun ja pääsevät loppuviikosta viimeistään käyttöön :) Villahousupyykkiä pesin tänään, ja ne ovat nyt lanoliinikylvyssä  lillumassa. Viikon verran menty yöt muumi-kertseillä. Poika nukkunut aika sikeästi ja ei ole herännyt pissahätään, pitänyt kuivimman tuntuisena? Ensi yöstä alkaen testailen kuivapintaisia sisävaippoja villahousujen kanssa taas vertailun vuoksi. Haemme parasta yhdistelmää yöksi, ja se projekti on vieläkin kesken. Nyt on nivuset olleet hieman punaiset. Kertseistä sopineet mielestäni parhaiten nuo muumit ja lidlin toujoursit.

Olen sitä Doven pure&sensitive- voidetta käyttänyt nyt parisen viikkoa. Välillä aamuin illoin, välillä kerran päivässä. Ihan hyvä,edullinen (sh 4,6e) kosteusvoide koko vartalolle. Nykyään perustan kyllä enemmän luonnonkosmetiikasta, mutta tämä on ihan varteen otettava vaihtoehto,jos kaipaa marketista hajusteetonta vartalovoidetta. Imeytyy melko nopeasti olematta kuitenkaan liian ohut. Pehmensi hyvin nilkkojeni kuivat kohdat , samoin kuin muutkin käyttämäni voiteet.

Tänään sain vihdoin Allun vilapaitaa hieman kudottua eteenpäin, kyllä se varmaan kevääksi valmistuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.