maanantai 29. lokakuuta 2012

Ruohonvihreää pyykkiä

Noin tunti sitten koin yllätyksen,kun kävin tyhjentämässä pesukoneen; osa pyykeistä oli värjäytynyt ruohonvihreäksi 30 asteen pesuohjelmassa!!! Mukana oli yksi minun vihreä mekkoni, kun ajattelin että ei ne nyt noin alhaisessa lämpötilassa voi värjäytyä että uskallan laittaa samaan. No ei ole kyllä pitkään aikaan värjääntynyt mitään. No,onneksi kaikki vaatteet vaikuttivat tasaisesti värjäytyneiltä. Allun ainu puoukaan ei ole enää vaaleansininen, ja maatuska vaatteet saivat myös uuden värin. Ei välttämättä ihan huono juttu, voi olla että oli onni onnettomuudessa. katsotaan millaiseksi kuivuvat.

Tässä huono kuva kännykällä uudesta väristä.

Tänään Käveltiin Allun kanssa citymarketille ja takaisin. Ja citymarketti ympäri,yhteensä varmaan lähemmäs 10 km. Ostimme hieman leivontatarvikkeita, Allulle uudet kintaat,tutta kypärämyssyn( kun en jaksanut klävellä oz babyyn hakemaan tilaustani). Mutta ajattelin, että kypärämyssyjä on hyvä olla kaksi ainaskin :)
Eilen käytiin vihdoin kirpparilla lisäämässä myyntiin tavaraa. Ja illalla olin ystäväni kanssa pilateksessa! Nyt tuntuu lihaksissa, silleen hyvällä tavalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.