sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Ensiaskeleet <3

Perjantaina päivällä leikittiin Allun kanssa lattialla lelulaatikon vieressä. Minulla oli Pallo kädessäni,ja sanoin Allulle,että tule tänne äidin luo, ja yllätyksekseni poika otti kaksi askelta ja tuli äidin luo!

Isi oli myös olohuoneessa todistamassa tätä ihmettä :) nyt viikonloppuna Alu on ottanut useamman askeleen. Ja siirtyy tasolta toiselle ottaen muutaman askeleen välissä. Tai sitten kävelee muutaman askeleen kohti. Koko ajan enemmän. Pian tuo äidin pikkuinen jo juoksentelee ympäriinsä!

Perjantaina olimme kylässä ystäväperheen luona. Lauantaina kävin kahden ystäväni kanssa ulkona syömässä herkullista pitsaa. Allu kylläkin oli hieman ressukka,varmaankin aisti että jotain on tapahtumassa. Pari kertaa olen ulkona ollut muutaman tunnin,ja joka kerta on nukkunut poju silloin levottomasti ja ollut hieman itkuinen. Nyt kylläkin voi olla,että uusi hammas tekee taas tuloaan.

Tänään on ollut todella synkkä ja sateinen päivä,jonka vietimme Allun mamman ja pappan luona. Söimme Allun iso-mamman valmistamaa herkullista lihakastiketta,joka on ihanan mureaa.Allukin söi hyvällä ruokahalulla kastiketta ja perunaa.

Postissa tuli muuten loppuviikosta uusi kantotakki.Se on erään naisen itse tuunaama kantamiseen,mutta oikein käypä meille ja istui hyvin!:) mahduttiin siis molemmat takin alle hyvässä sovussa.Tässä huono kännykuva ostoskeskuksen vessasta kun takki ensimmäistä päivää käytössä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.