tiistai 18. syyskuuta 2012

uutuuksia ja suklaaherkkuja

Tänään tuli odotettu tilaus Viljamin puodista :). Tilasi nmyös noin viikko sitten viimeksi housutaskun ja maatuska paidan- ja housut. Housut kokoa 80 ja paita 92. Olin liian hidas, ja pienemmän paidat ehtivät jo loppumaan. Mutta tuo velour on niin ihanan pehmeää! Ja paita menee rentona yöpaitana hihat käärittynä; niinpä tilasin vielä toisen ;)

Tänään saapuivat 2 yösisätäyttöä,housutasku coolmaxilla, 3 paria liivinsuojia ja imuja. Sekä uusi matuska paita :D Yövaippoja tarvittiinkin uusia, vanhat ovat käyneet pieneksi. Meillä on ennestään yksi L kokoinen yösisätäytti. Nuo kaikki ovat sivutarrallisia.Värinä tietysti ihana vihreä <3
Liivinsuojat vaikuttavat myös todella pehmoisilta ja hyvin imeviltä :) Kuositkin ovat tosi kivat.
Viljamilta on tulossa loppuvuodesta ihan uusia kankaita mahtavilla kuoseilla. odotan niitä innolla. erityisesti pandakuosista housusisätäyttöä yökäyttöön :)
 






 Tänään alkoi myös uusi harrastus: Tanssitan vauvaa. Siinä tanssitaan yhdessä muiden äitien ja vauvojen kanssa, tehdään lihaskuntoliikkeitä ja venytyksiä.
kyllä tuli hiki! Ja vauvatkin viihtyivät hyvin. Lopussa Allu tuli levottomaksi, kun ruokailusta oli turhan kauan aikaa. Nukkui päikkärit niin myöhään, että tuli vähän kiire lähteä.

leivoin tänään ensi kertaa kananmunattomia mokkapaloja perhekahvilaa varten. Niistä tuli kyllä tosi hyviä, onnistunut kokeilu :)


reseptin löysin täältä. 
Kyseinen resepti oli puoli pellillistä, joten tuplasin sen. Käytin laktoositonta rasvatonta maitoa leivontaan., ja kuorrutteeseen keiju rypsiöljyä.

1 Pellillinen 

Pohja:

8 dl vehnäjauhoja
3 dl sokeria
4 tl leivinjauhetta
200g sulaa margariinia
2 dl vettä
2 dl rasvatonta maitoa (käytin laktoositonta)
6 rkl kaakaojauhetta
8 tl vaniljasokeria (itse laitoin 5)

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon maito, rasva ja vesi.
Taikinasta kuuluu tulla helposti kulhosta irtoavaa. Levitä taikina pellillle leivinpaperin päälle tasaisesti. paista uunissa keskitasossa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Kuorrutus:

7dl tomusokeria
4 rkl kaakaojauhetta
8 rkl sulaa margariinia
8 rkl kahvia

mittaa kuivat aineet kulhoon ja lisää haaleat nesteet joukkoon. levitä heti jäähtyneiden mokkapalojen päälle. Lisää halutessasi esim. strösseleitä päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.