tiistai 1. toukokuuta 2012

Vappu

Eilen vapun kunniaksi puhkesi Allulle toinen hammas. Sunnuntaina ien oli hieman rikki ja turvonnut, yö oli levoton. Iltapäivällä mentiin ystävien luokse vappua juhlistamaan. Mukavaa, kun muillakin on pieniä lapsia :) Tuoreita munkkeja mutustettiin kahvin kera, kotitekoista simaakin tuli juotua. Lounaaksi syötiin miehen kanssa mäkkiruokaa vuosipäivän kunniaksi :D 8 vuotta yhteistä taivalta takana <3

Tänään Allu täytti puoli vuotta <3 Niin se aika kuluu todella nopeasti, vasta hän syntyi.
Kävimme tivolissa ystävien kanssa. Reilu vuoden ikäinen kummityttönikin kävi muutamassa laitteessa :)
Lupasin Allulle, että hän pääsee sitten ensi vuonna laitteisiin kun on vähän isompi. Nyt hän tyytyi manducassa nukkumiseen ja vilinän tarkkailuun :) Aurinkolasit olen löytänyt kirppikseltä. Ovat hieman naarmuiset ja painavat aina painaumat ihoon. Istuvuus ei paras, mutta onpahan jotakin suojana. Eilen tilasin uudet aurinkolasit Amazonista. Niissä pitäisi olla nenäpehmusteet ja kaikki, sekä paremmat säädöt.

Iltapäivällä menimme koko perhe päikkäreille. Itsekin olin todella väsynyt huonon yön jälkeen.

Pistin yhden sisätäyttövaipan pakettiin ja lähetän huomenna Viljamin puodille tuunattavaksi. Viljamilla on vaippojen tuunauspalvelu, jossa kostjataan kaikenmerkkisiä vaippoja ja tuunataa pirteämmän näköisiksi. Mainio idea :)
 Olen sen vaipan käytettynä ostanut, mutta koskaan ei ole käytössä ollut. Ostettuani vasta kotona huomasin, että kumpparit olivat aivan kuolleet ja tarrat eivät oikein pidä :( En tajunnut niitä sen enempää tutkia, kun myyjä sitä suositteli. En ollut vielä sisävaippoihin tutustunut ja sanoin ostavani pikaisen vilkaisun jälkeen. No, tästä sitä taas oppii :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.