lauantai 25. lokakuuta 2014

Nam, perunaa!Viime viikolla kerhossa oli Nosh organics-esittelijä. Ihastuin ensin kirsikkabodyyn ja hattuun , mutta lopulta vaihdoinkin vaatteet uutuuksiin seuraavana päivänä :).
Ostin Allulle ja Ainolle raitaa. Voivat sitten vaikka laittaa vaatteet sisaruskuvaan. 
Toimitus oli nopea, ja vaatteet vaikuttavat hyvälaatuisilta. Bodyt ovat pitkäikäisiä, kun haarassa on kaksi riviä neppejä. Yksi noshin body ainakin löytyy ennestään, mutta vielä ei ole käyttökokemuksia. Ovat olleet vielä reiluja.
Nuo kokomerkinnätkin vaihtelevat niin kovasti, samaan aikaan voi olla käytössä 62,68 ja 74 cm vaatteita riippuen valmistajasta! 
62/68 kokoa tilasin Noshilta Ainolle ja Allulle 98/104. 
Ihanat kirsikat!


Viime viikolla citymarketista löysin ihanan pöllösetin alesta! Rakastan pöllöjä <3.
Ostin kokoa 74, menee sitten pitkään, hihoja ja lahkeita voi tarvittaessa kääriä alkuun. 68 olisi ollut juuri nyt sopiva. Neiti kasvaa niin nopeasti, että otin isomman koon. Nyt on kuitenkin useita juuri sopivia vaatteita.


Keskiiikkona Aino maistoi ensimmäistä kertaa perunaa. Aino täyttää huomenna puoli vuotta. Ajattelin ensin nyt viikonloppuna aloittaa, mutta hän niin kovasti kurotteli kohti minun perunaani,että annoin neidille kattilasta oman puolikkaan ja istutin ensimmäistä kertaa syöttötuoliin. 
Muutama nökäre meni suuhun, muuten taisi olla vain käsissä muussaamista tuo syöminen. 
Nyt hän vaikutti valmiilta aloittelemaan. Alkoi heti laittaa nyrkissä puristettua perunaa kohti suuta. Lusikankin suuntasi suuhun. 

Seuraavana päivänä sai pari lusikallista lisäksi, ja pikkuhiljaa jatketaan. Pääsääntöisesti pyrimme sormiruokailemaan, mutta rinnalla maistellaan myös hieman soseutettuna. Soseutukseen käytin keitinvettä. Peruna ei ole parasta sormiruokaa, mutta seuraavaksi Aino pääsi maistamaan tänään aamulla maissinaksua. Ja bataattia ja porkkanaa voisi höyryttää ensi viikolla. Helppoja sormiruokailtavia, esimerkiksi banaania ja avocadoa voitaisiin kanssa maistella piakkoin.
Mutta nyt mennään aina kolme päivää per yksi ruoka-aine. Aino vaikuttaa olevan innoissaan ruokailusta. Hieman neiti kakoi, kun tunki maissinaksun suuhunsa. Toisen syönti sujui jo paremmin. Tänään aamulla kakassa oli hieman kokkaroita joukossa, taisi olla sitä perunaa :D. Eli kyllä siitä varmaan sitten jotakin on masuun asti mennyt.
Aina ruokailun jälkeen Aino on nukkunut parin tunnin unet. Eilen syötiin kaksi kertaa päivän aikana kiinteää, aiemmin kerran. 2 kommenttia:

  1. Jään mielenkiinnolla odottamaan käyttökokemuksia Nosh organics -vaatteista! Olen vasta tutustunut merkkiin, mutta yhtään vaatetta en ole ostanut. Värit ja mallit ainakin vaikuttavat kivoilta! Ja onpas hauskat nuo raitavaatteet, näyttävät varmasti hienoilta kuvissa! :)

    VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.