perjantai 3. lokakuuta 2014

Aino 5kk

Ainolla oli maanantaina neuvola. Hän sai rokotukset, ja kaikki oli neidillä hyvin. pituutta 63,4cm ja painoa 7280 grammaa. Painoa oli tullut 600g ja pituutta 1,4cm kuukaudessa. Kiinteitä aloitellaan tämän kuun loppupuolella, kun Aino täyttää 6kk. Pientä lämpöä ja pahantuulisuutta tuli piikeistä.

Viime torstaina Aino keksi oikein kunnolla tuon kääntymisen. Siihen asti se on ollut sellaista 1-2kertaa viikkossa kääntyilyä. Kerrankin meni kaksi kertaa peräkkäin, ja ajattelin, että tästä se nyt lähtee. No, sitten menikin taas viikko ennen seuraavaa kääntymistä. Torstaina neiti sitten kääntyi varmaan kymmenen kertaa saman tunnin aikana! Ja yölläkin meni ympäri. Hänet piti tietty yöllä kääntää taas selälleen nukkumaan. Levottomia öitä oli muutama.
Maanantaina tapahtui muutakin merkittävää; me pääsimme kotiin!
Onhan täällä vielä kaaos, mutta vessa toimii ja lämmintä vettä tulee. Se on kyllä luksusta. Sitä oppii arvostamaan aivan eri tavalla. Myöskin omaa asuntoa. Allulle varsinkin tämä reissaaminen on ollut raskasta. Ensin Ainon syntymä, sitten remontti. Paljon muutosta meidän normaaliin arkeen.
Eiköhän se tästä taas, kun asetutaan taas kotiin asumaan. Uhmaikäkin varmasti tekee oman tehtävänsä. Uhmaa on tullut selkeästi enemmän esiin viime viikkojen aikana.

Ensi viikko on muuten kansainvälinen kantoliina- ja kestovaippaviikko. Kestoilu on jäänyt tässä remontin aikana vähemmälle. Ajattellinkin pitää blogissa nyt teemana kantamista kantoliinaviikon kunniaksi :) Sillä meillä kuitenkin kanniskellaan päivittäin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.