lauantai 1. kesäkuuta 2013

Lakkiaisissa

Tänään olimme mieheni serkun lakkiaisissa. Juhlapaikka oli kaunis, metsäinen. Ruoka oli hyvää. Miinuksena olivat hyttyset,joita parveili ympärillämme kymmenittäin ihan koko ajan. Onneksi minä en saanut kovin montaa pistoa, olin onnekkaana laittanut leggarit jalkaan :)

Allu on ollut nyt suurimmaksi osaksi ilman vaippaa. Yöllä olen pitänyt varmistuksena. Kun viimeiset kaksi viikkoa ollut kuiva vaippa, niin sitten laitoin pari päivää sitten nukkumaan pelkillä villahousuilla: No sillon olikin sitten sänky märkä :(

Kotosalla ja lähellä emme käytä yleensä vaippaa, vain isojen poikien kalsareita :) Pidemmille matkoille, bussiin ja kauppaan laitan vielä vaipn,koska aina ei pääse tarpeeksi nopeasti vessaan. Useimmiten Allu kertoo, kun on hätä, tai sitten menee itse potalle. Myös puskapissauksesta on innostuttu :D Ja parit kakkatkin väännetty.

Kuluvalla viikolla olemme puuhanneet kaikenlaista. Ulkoiltu, lenkkeilty, pyöräilty, shoppailtu kaupoissa ja kirppiksellä, oltu perhekahvilassa, Allun isovanhempien luona, ystävän luona kylässä jne.
Kiprppikseltä löysin edullisesti taskuvaipan ja imun, kaksi euroa! Ja yksi imu 30 senttiä, uusi.

Eilen ostimme Allulle uudet sandaalit, sillä hänellä ei ollut vielä kesäkenkiä. Sitten uusimme minun ja Allun alusvaatteita. Harmi vain, että nuo Allun kalsarit olivatkin aivan liian löysät :( Ovat kokoa 86/92 kuten edellisetkin, mutta lindexin koot ovat ilmeisesti isoja :( Täytyy varmaan sitä vyötäröä vähän kiristää.
Sitten minä sain uuden puhelimen, aivan mahtavaa! vanha iiphone olikin jo aika kärsinyt :D laitan kuvan uudesta ja vanhasta puhelimesta. Nyt minulla on siis tuo Iphone 4, aiemmin 3gs. Otinkin tänään muutaman kuvan, tuli kyllä paljon terävämpiä kuin vanhalla puhelimellani :)))

Buzzadorin duplo- kampanja päättyy huomenna. On ollut mukavaa buzzata duploja!  Ostimme eilen muuten Allulle duplo- hinausauton, joka oli tarjouksessa.

Buzzadorin Veet- kampanjakin päättyy pian. Olen nyt toistamiseen vahannut karvojani. Nyt karvani olivat selvästi lyhyemmän, ja vahaustulos ei ollut yhtä hyvä kuin aiemmin. Pitkillä karvoilla lähti premmin irti. Jotenkin vaha ei ole tarpeeksi juoksevaa koostumukseltaan, ja sääriin jäi jonkin verran pieniä tynkiä, vaikka easy wax roll-onin luvataan poistavan jopa 2mm:n pituiset karvat. Vahaakin jäin sääriin hieman enemmän. Myös kulmakarvoille tarkoitettu vahausgeeli precision wax toimii parhaiten hieman pidempien karvojen kanssa, ja mielestäni haituvakarvat lähtivät hyvin.

Vahaan kllä tuolla roll- onilla jatkossakin, mutta odotan että karvat kasvavat hieman pidemmiksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.