perjantai 13. heinäkuuta 2012

perjantai 13.

Tänään aamulla rakas iso-mummini nukkui pois ja siirtyi ajasta ikuisuuteen. Oli tiedossa, että näin tulee piakkoin tapahtumaan, mutta tieto kuitenkin musertava ja päivä on mennyt surun merkeissä. Olen kuitenkin tyytyväinen,että i-mummin kärsimys päättyi, sillä viimeiset kuukaudet ovat olleet hänelle kärsimystä.

Eilen häntä ajattelin, ja mietin että käymään tarttisi mennä vielä kun ehtii, mutta myöhästyin. Olimme eilen menossa ystävän kanssa seikkailupuiston muskariin, mutta paikan päällä saimmekin tietää että se on peruttu :(
No, kävimme yhdessä pikkuisten kanssa lounaalla ja keskustan kirppiksellä. Ja ostin maailman kalleimmat  rintaliivit, joista tehdään imetysliivit. Maksoivat yli 90 e,huh! Mutta pitäisi kestää TODELLA kauan käytössä ja olivat kyllä aika eri luokkaa kuin hennesin liivit. Saan ne noin viikon päästä :)

Tänään ajattelin kertovani uusimmasta löydöstäni: matkapotasta!
Ensimmäisen kerran törmäsin matkapottaan maaliskuussa, mutta silloin pidin sitä turhakkeena.
Nyt, kun meillä on mennyt yksi tai kaksi vaippaa päivässä(välillä ei yhtään ja välillä sitten taas enemmän) niin olisi hyvä olla potta kaikkialla mukana. Aina ei ole kaikkien ystävien tai sukulaisten luona pottaa. Ensimmäisen kerran potta oli mukana veljeni synttäreillä ja siihen sitten tehtiin kaikki asiat :)
Potta on vesitiivis ja siinä on kantokahva. Ainoa miinus, minkä olen tähän asti havainnut poikavauvan kanssa on se, että se etukaari ei ole tarpeeksi korkea ja pissa tulee helposti yli laidan jos ei ole tarkkaavainen. Muutaman kerran harjoittelun myötä ei ole tullut ohiampumisia viime kerroilla. Istuma-asentokin vaikuttaa aika paljon.

Sitten ajattelin pistää kuvaa meidän sisävaipoista, pää-asiassa kyllä tällä hetkellä sisätäyttötaskuja.
Nyt erittäin vähällä käytöllä kun viimeisen kuukauden ollut yövaippa pääasiassa kuiva. Viime yönä oli pitkästä aikaa ilman vaippaa yön ja ihan hyvin meni. Edellisen vahingon jälkeen olen ollut hieman varovainen :) Aika suosittuja yöllä ja reissun päällä ovat olleet hiekkapikkarit,joita on nyt viisin kappalein :) Niistä vaikka lisää myöhemmin.

Elikkä kuvassa Nine sisävaippa kahdella läpällä koossa 2, kaksi viljamin yösisätäyttöä,koko M ja L, Hilivinksis kahdella läpällä ja taskulla johon saa lisää imua. Edessä naavakeijun sisätäyttö koossa Petite.
Aika paljon vaippoja, ja juurikin sisävaippoja meni myyntiin kirppikselle kun niillä aika vähän käyttöä nykyään. Ei kuitenkaan viitsi ihan kaikkia myydä jos tarvetta kuitenkin tulee.

Meillä on nyt elokuun loppuun kirppispaikka varattuna. Saa ainakin paljon tavaraa pois, vaikka ei hirveitä tuottoja tulisi...

Kotona riittää vilskettä, kun Allu konttaa kovaa vauhtia ja nousee kaikkea mahdollista vastaan seisomaan!
Alkuviikon neuvolakäynnillä painoa oli kertynyt 9,5kg ja pituutta 71,4cm.
Yöt ovat olleen lähipäivinä levottomia. Alkuviikosta tuli kaksi hammasta samana yönä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.