keskiviikko 26. elokuuta 2015

Loppukesän puuhia


Tiistaina kävimme muumipuistossa ensimmäistä kertaa. Kävimme samalla reissulla Pikku hattarassa katselemassa mitä kaikkea on mennyt kaupaksi. Samalla myös ostin röyhelöunelman Ainolle :D.
Otimme evästä retkelle mukaan. Päivä oli todella kuuma, joten olin tyytyväinen siihen, että osa puistosta oli puiden varjostama.
Taidettiin tulla päiväuniaikaan, kun leikkimässä oli vain yksi tyttö meidän lisäksi.
Tosi kiva puisto, tulemme varmasti myös uudelleen. 
Keinut olivat aidatun alueen ulkopuolella.


Paluumatka aloitettiin tietysti Förillä!Tässä vaiheessa Aino kylläkin jo nukkui.

Tänään koko aamun satoi runsaasti. Kävimme verikokeilla. Lääkäri soittelikin arvoista, tsh 1,5 ja T4v 16,7 , jos oikein kuulin. Olo on ollut parempi alkukesän annosnoston jälkeen. Jatketaan siis samaan malliin. Nyt vain pitäisi saada liikuntaa lisättyä.
Tänään teimme reippaan kävelylenkin lasten kanssa.

Katse syksyn viileämmissä keleissä, hankin Allulle Name it:n softshell- haalarin koossa 110. Tällä hetkellä useimmat 104-koon vaatteet ovat juuri sopivia, joten uskaltauduin ottamaan tuon isomman koon, jotta haalari sopii vielä keväälläkin. Ainakin alkusyksyn menee tuo sama kaksiosainen vk-asu kuin keväälläkin, mutta halusin ostaa softshell-haalarin. Se pitää hyvin tuulta ja vettä, helppo pukea ja on oivallinen mylläykseen. Eikä tarvitse niin paljoa kerroksia alle, kun on tuo pehmoinen fleecevuori tässä haalarissa.
Viimeksi vuosi sitten valintani oli kaksiosainen puku,sillä se oli helpompi ja nopeampi riisua pissahädän yllättäessä. Ei tarvinnut koko haalaria riisua, ainoastaan housut laskea. 

Ainolla on vielä sopiva tuo 74cm vk-haalari ainakin alkusyksyn, ja 80cm kirppikseltä ostettu on odottamassa. Softhsell odottaa koossa 86, mutta se saattaa olla vielä turhan suuri syksyllä.

Tai neiti kyllä suostui sitä softshellia kokeilemaan, ja näytti sittenkin ihan pidettävältä! Ei ole liian suuri, mutta liikkumatilaa jää hyvin haalariin. Eli sitten molemmat muksut saavat haalarit käyttöönsä :).
Kurahanskat vielä tarvitaan , ja Allu tarvitsee uudet kurahousut.

Mies aloitti opiskelijana. Se tuo muutosta meidän arkeen, mutta se muutos on ihan tervetullutta. 

Onko teillä jo ostettu syksyksi ulkoiluvaatetta?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.