tiistai 2. heinäkuuta 2013

Sairastuvassa


Sunnuntaina illalla Allulle nousi kova kuume,korkeimmillaan oli 39,5  astetta:(. Nyt on laskemaan päin. Tänään on ollut erittäin raskas päivä. Heräsimme ennen kuutta,päikkäreitä nukuttiin 20 min(juuri sopivasti sain kahvin ja paahtoleivät eteeni kun poika heräsi),join kylmän kahvin ykkösellä alas,leikitty,pesty pyykkiä,käyty kirjastossa ja sitten poika on kiukutellut ja paiskonut tavaroita. Käytiin yhdeksän jälkeen ulkona keinumassa kun ei muuten suostubu rauhottumaan. Keinumisen jälkeen onneksi nukahti ja tuhisee sikeässä unessa. Toivottavasti loppuyökin sujuisi hyvin!

Torstaina kävimme espanjaa puhuvan ystäväperheen kanssa keskiaikamarkinoilla ja hesellä.Perjantaina olimme Ukkin luona kyläilemässä. Siellä olikin leikkikaverina nelivuotias "sukulaispoika"( isäni vaimon pojanpoika siis:) Yhteisleikki palikoilla sujui ihan mukavasti.


Lauantaina olimme tätini ja hänen miehensö tupaantuliaisissa, ja samalla juhlittiin heidän avioitumistaan :) Asunto oli kaunis, hienosti remontoitu ja pihalla oli mukava leikkiä. Allu löysi kaksi etanaa, ja niitä pitikin mennä useaan otteeseen katsomaan. Serkkuni lähtivät perheensä kanssa yhdysvaltoihin vuodeksi,lensivät eilen. Oli mukavaa nähdä heidät vielä juhlissa :)

Sunnuntaina iltapäivällö kävimme rannalla uimassa. Tämä oli Allun eka kosketun luonnonveteen- tykkäsi kovasti!
Hän juoksi rohkeana viileältä tuntuvaan veteen, ja puuhasteli lapion kanssa ja tuli hienan syvemmällekkin uimaan meidän kanssamme:) Emme toki kovin pitkään viipyneet ensimmäisellä kerralla. Ajattelin ensin,että Allu on hieman hikinen,mutta kuumehan se sieltä nousikin illaksi:( 

Luinpas muuten viime viikolla hyvän kirjan; Señor Peregrino, kirjoittanut Cecilia Samartin. Voin lämpimästi suositella. Alkuun tuntui,että onpa surullinen kirja,mutta kun kirja menee eteenpäin, se muuttuukin omanlaiseksi hyvänmielenkirjaksi :) Koskettava selviytymistarina.

2 kommenttia:

  1. Mulla on kans ton kirjailijan kaks muuta kirjaa :) Saat lainata jos tykkäät! En oo ite ehtiny lukee vielä, mut vois olla hyviä :)

    Teillä on taas ollut paljon ohjelmaa! Pitäs meidänkin nähdä joku päivä taas :)

    -Jenni

    VastaaPoista
  2. Juu voisin lukea:) haluutko lukea ton peregrinon tai pistänkö eteenpäin? Ensi viikolla voisi nähdä jos saadaan päivä sopimaan:)

    VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.