perjantai 31. lokakuuta 2014

Neuvolassa

    Allulla oli kolmevuotisneuvola torstaina. Hienosti teki kaikki tädin tehtävät. Ainoastaan tornia ei suostunut tekemään, vaan kertoi tekevänsä jonon.Palloa syöteltiin ja potkittiin. Suuremmat ja pienemmät kerrottiin, lajiteltiin eri värisiä leikattuja palloja oikeisiin purkkeihin, piirrettiin pysty- ja vaakaviiva, sekä ympyrä. Allu sai myös piirtää vapaasti. Hän piirsi todella hienon hiiren. Oikein harmitti, että piirrustuksen piti jäädä neuvolan arkistoihin. Onneksi siitä on kuva.
Poika kasvanut tasaisesti, painoakin oli tullut ihan ok. Sitä itse jännitin, koska tänä vuonna on sairastettu niin paljon. Mitat 94,8cm ja tasan 13kg. 
Korvat eivät ole vieläkään kunnossa. Nyt on KUUDES antibioottikuuri ja putket korviin 12.11 yksityisellä. Kyllä se itseäkin jännittää, kun joudutaan nukuttamaan. Mutta itse toimenpide on noin vartissa ohi. Toivottavasti siitä nyt olisi apua. Lääkkeet eivät ainakaan tunnu nyt sitä märkää poistavan.
Homeopatiaakin olen miettinyt tähän vaivaan, mutta nyt nuo ovat olleet niin pitkään tulehtuneet, että taitaa olla parasta putkittaa. Jos putkitetuihin korviin tulee vaivaa, niin voisihan homeopaattisiakin koittaa ja vasta seuraavana vaihtoehtona koittaa antibioottia. Usemapikin valmiste sopi korvatulehduksiin, mutta valinta tehdään oireiden perusteella.Sitten on parempi käydä ihan homeopaatin vastaanotolla. Eivät ne antibiootit ainakaan tässä tapauksessa ole tuoneet kunnolla apua. Allun synnytyksessä minulla oii mukana kaksi homeopaattista, arnica montana ja aconitum.Allulla toista viikkoa maidoton ruokavalio menossa, moni kertonut maidonjuonnin lisäävän limaisuutta, ja maidottomuus auttanut  korvatulehduksien ehkäisyssä ja hoidossa.

Ainollakin oli neuvolakäynti samalla kertaa. Neiti oli nyt 65cm ja 7,9kg. Kasvanut tasaisesti omalla käyrällään. 
Tänään ulkoiltu, siivottu, käyty kaupassa, valmisteltu huomisia synttäreitä. 
Halloweenin kunniaksi meillä oli kahvimunkit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.