sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Meidän uusi vessa

Tässä on nyt esittelyssä remontoitu vessa. Perjantaina meillä tehtiin sähkötöitä ja asuntomme kohdalta alkaa olemaan aikalailla valmista tämä putkiremontti. Toisessa linjassa se on vielä meneillään, koten meluhaitasta emme pääse vielä eroon. Tänään olemme siirrelleet huonekaluja paikoilleen, vaihtaneet taas olohuoneen ja makuuhuoneen omille paikoilleen ja vielä on pientä tavaraa siirreltävänä ihan riittämiin.

Käytiin Ikeassa perjantaina ostoksilla ja vähän suunnittelemassa, mitä kaikkea tarvitaan. Suohkuverhon unohdimme ostaa, se ostetaan sitten seuraavalla reissulla. Vessaan ostettiin uudet pyyhkeet, saippuoille oma teline imukupilla, Allulle oma pyyhekoukku  sopivalle korkeudelle, matto vessaan ja säilytyshyllykkö Allun leluille.


Kylpyhuoneen kuvissa on täysin eri valaistus, mutta siitä näkee hieman, miltä se aiemmin näytti. Npissa vanhoissa kuvissa tuo valo saa vessan näyttämään rumalta. Se oli kivampi livenä:). Uusi on kyllä tosi kiva! Lattia oli ennen muovimattoa, ja nyt on harmaata laattaa. Seinistä kaksi on laatoitettu, muissa valkoinen maali. Rappukäytävä on vielä aika rujon näköinen.
Aino pääsi ensimmäistä kertaa matkarattaisiin istumaan:)
Olemme muutaman kerran olleet vaunuilla ilman koppaa liikkeellä, ja sieltä neiti kyllä pönkää ylös:)


Aino pääsi matkustamaan selän puolelle. Liina Neobulle Valentin, koko 5.
Ja tämä on Ellevill norwegian wool, sävy Ben, koko 6. Ihana ulkoillessa!

Kuva rappukäytävän katostaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.