maanantai 27. lokakuuta 2014

Askartelua

Tänään kävimme aamulla kirjastossa lainaamassa kirjoja. Samalla huomasimme, että iltapäivällä kirjastossa on askartelutuokio. Kävimme askartelemassa kirjanmerkkejä. Allu leikkasi saksilla innokkaasti. Hän osaa jo yllättävän hyvin käsitellä saksia. Poika innostui liimaamaan erilaisia leikkaamiaan paloja. Nalle-teemaan liittyen liimailimme Puh-tarroja.

Vähän aikaa sitten Aino ja Allu tekivät yhteistä taidetta.

Aamupäivällä myös ulkoilimme, sekä illalla tehtiin reipas kävelylenkki koko perheen voimin.
Oli mukava ilma illalla, ei tuullut ja oli varmasti kymmenisen astetta lämmintä. Nyt oli kuuden aikaan todella pimeää, aikaisempaa pimeämpää, kun kelloja siirrettiin.

Lauantaina kävimme lelukaupassa. Aino sai puolivuotislahjaksi hauskan lelusetin ja Allu sai muovailuvahaa ja kivoja muotteja sekä työkaluja muovailuun. Sai vailta(lähes) mitä vain syntymäpäivälahjaksi. Hän valitsi tämän, sekä pienimmän pikkulegopaketin.Parkkitaloja myös ihasteltu.
Ensi lauantaina vietämme Allun syntymäpäiviä. Hän saa silloin kuitenkin lahjoja, joten sai nyt valita meidän lahjan hieman etukäteen.Juhlat vietetään nuokkarilla. Sukulaiset ja ystävät tulevat samalla kertaa, päästään yhdellä juhlintapäivällä. Tarjoilut suunnitteilla ja loppuviikosta ostoksille.

Bataattia maisteltu Ainon kanssa.Torstaina käymme neuvolassa molempien kanssa, sitten tiedossa uusia mittoja. 
Aino täytti sunnuntaina 6kk<3
Muutaman kerran noussut lähes konttausasentoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.