maanantai 11. elokuuta 2014

Puuhailua maalla

Eilen illalla lähdimme evakkoon. Tänään pitäisi olla vessanpönttö lähtenyt vessasta. Nyt se remontti alkaa meilläkin oikein kunnolla. Silloin ei parane olla paikalla kahden pienen kanssa.
Tämä viikko majaillaan Allun ja Ainon mamman ja pappan luona. 
Aamulla oli mukavaa, kun voitiin juoda kahvit terassilla. Allu pääsi pihalle puuhaamaan ja hiekkalaatikollle kaivamaan. Yö sujui ihan kivasti, vaikka hieman jännitinkin että pysyykö poika  tuossa 120cm sängyssä. Nukuin lapsien kanssa sängyssä ja isi saa nukkua patjalla vieressä.

Aino on alkanuta tarttua useammin esineisiin ja laittaa välillä niitä suuhun. On kiinnostunut viilentävästä purulelusta ja nauttii, kun joku rapsuttelee ikeniä sen kuvioiden kanssa. Hän on oikea hymytyttö. Todella tyytyväinen. Ainoastaan edellisyönä annoin supon, kun oli itkuinen ja tunki kättä suuhun. Ensimmäinen hammas tekee tuloaan.

Allu on innoissaan,että ollaan mamman ja pappan luona kyläilemässä. Heti aamulla kävi syömässä pihalta tomaatteja ja mustikoita. Ja kaivoi mamman kanssa perunoita keittoa varten.
Touhujen jälkeen maistui uni, ja hän pääsi rattaisiin torkkumaan siskonsa jälkeen.Viikonloppuna olimme Karunassa. Katsoimme, kuinka mökinrakennus edistyy ja vierimme mukavan päivän. Käytiin veneen kanssa pienellä ajelulla, Allu ja iskä ajelivat hieman mopolla, syötiin hyvää ruokaa, käytiin ostamassa mehukkaita pensasmustikoita. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.