lauantai 24. toukokuuta 2014

Uusia kesävaatteita ja retki zoolandiaan

Eilen olimme aamupäivällä ystäväperheen luona leikkimässä. Ensin ulkoilimme, puhalsimme saippuakuplia, söimme viinirypäleitä, kaivettiin kuoppia hiekkalaatikolla. Pojat ajelivat leikkiautoilla.
Laura oli myös mukana. Nukkui osan ajasta varjossa vaunuissa, ja sitten oleskelin hänen kanssaan viereisessä katoksessa. 
Sisällä leikittiin junaradalla. Söimme myös lounasta yhdessä. Kotiilähdön koittaessa Allu oli jo väsynyt(ei ole nukkunut pariin viikkoon kuin ihan muutaman kerran pikku nokoset), ja kiukutteli vessakäynnin jälkeen. Hän ei suostunut laittamaan housuja takaisin jalkaan ja vaati saada lähteä kävelemään kotiin ilman housuja. No, siihen en toki suostunut. Laura nukkui vaunuissa, joten päädyin laittamaan Allun trikooliinaan, jossa voisi matkustaa ilman housuja ja päästäisiin nopeasti kotiin.
Ei mikään paras kantotuntuma tuollaisen taaperon kanssa, mutta kyllä me kotiin päästiin:) 

Iltapäivällä menimme koko perheen voimin myllyyn ostoksille. Laura ja Allu tarvitsivat kesävaatetta, ja minä halusin pari imetyspaitaa. Sain tehtyä lindexiltä lastenvaateostokset ja itselleni pikkuhousuja. Allulle yhdet shortsit ja 3 t-paitaa, Lauralle kaunis kesämekko(mahd. ristiäisiin), lyhythihainen body, shortsit ja hattu, kaksi hihatonta bodya. H&M:lta ostin itselleni kaksi imetyspaitaa ja sukkia mulle ja Allulle.
Uskomatonta, että imetyspaitoja on tarjolla niin vähän. Ainakin suoraan liikkeissä. Netistä saa kyllä tilattua, mutta ei saa heti jos nyt seuraavaksi päiväksikin haluaa jonkun uuden paidan. Tai haluaisi sovittaa paidan istuvuutta. Lastentarvikeliikkeistä toki löytyisi ainakin. Kohtuuhintaan kesäisiä värejä, se ei ole helppoa. Löysin yhden mustan ja sitten tuon ostamani paketin H&M:lta , jossa oli tummansininen ja raidallinen imetyspaita. Mustaa en kesäksi halunnut ostaa. Useampi pitkähihainen löytyykin kotoa. Itsekin voisi toppeja tehdä tuosta samasta kaavasta kuin tuon 3/4 hihaisen imetyspaidankin tein aiemmin, kun vain sopiva aika löytyisi. Voisi tehdä mekon ja hihattoman paidan.


Eilen tilasinkin myöhään illalla Facebookissa kestovaippayhdistyksen kirppis ja tuki-ryhmässä pidetyiltä vaippahulinoilta (klo 21-09) yhden korallinvärisem imetystopin ja kaksi paitaa( punainen ja turkoosi)ja pikkolo kantorepun!
Se kantoreppu on kauan minua kiinnostanut, ja nyt sain sen huokeasti:), 59€.
Imetyspaidankin ovat minivilla-verkkokaupan sivuilta ja kantoreppu kidsterin nettisivulta.



Tänään seikkailimme zoolandiassa. Laura on varmasti pienin kävijä. Porukkaa oli vähän liikaa ja varjoista paikkoja turhan vähän. Mukavaa oli silti, Allu ja serkkutyttö olivat kyllä innoissaan ja vauhti päällä. Leikkikaupassa tehtiin ostoksia,ja siellä olikin sen näköistä, että yksi jos toinenkin lapsi oli siellä leikkinyt. Ilma leikkitalossa oli alkuiltapäivästä todella tunkkainen.
Kiva idea kyllä tuo kauppa!


Alpakoita, poroja ja strutsi 



Serkukset kaikki vaunujen kyydissä :) 



Illalla menimme serkkutytön luokse kokeilemaan heidän uutta paljua!
Ihme kyllä Allu ei nukahtanut kotimatkalla, ja nukahti vasta 12 jälkeen sänkyyn. oli pitkä ja puuhantäytei en päivä. Onneksi päivällä nukkui unet.
Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.