perjantai 2. toukokuuta 2014

Lauran sänky

Uudet lakanat :)
Mummu ompeli Lauralle lakanoita. Mies ja Allu kävivät myös ostamassa patjan sänkyyn, ennen kuin tulimme vauvan kanssa kotiin. Sänky oli koottuna valmiiksi, mutta muut jutut siihen puuttuivat.
Mieheni vanhemmat ostivat Lauralle kivan kehdon. Siinä on pyörät alla, ja sitä pystyy myös keikuttamaan. Helppo siirtää makuuhuoneesta olohuoneeseen :) 
Toistaiseksi pikkuinen on nukkunut jonkin verran sängyssään. Paremmalla menestyksellä siis kuin isoveljensä. Allu ei viihtynyt lainkaan pinnasängyssä. Ekat yöt olen nukkunut sohvalla ja sänky siinä vierellä. Ollaan myös torkuttu sylikkäin. 
 Vauvan rytmi vaikuttaa menevän nyt noin neljän tunnin sylkeissä.neljä tuntia yhtäjaksoista unta, sitten nelisen tuntia menee välillä torkkuen, rinnalla, katsellen ja käsiä ja jalkoja heilutellen. Pikkusen on pieruista itketty, muttei ollenkaan samalla lailla kuin Allun kanssa hänen ollessaan ihan vauva.

Vaikuttaa kyllä tosi paljon, että se neljä tuntia on yhtäjaksoista unta. Allu nukkui ekat kolme viikkoa 45:den minuutin pätkissä , ja sitä oli itse niin väsynyt, että nukahti kirjaimellisesti pystyyn.
Eilen tehtiin ensimmäiset lavuaaripissat :) ja tänään tuli eka kakka kotona, ja sekin melkeinkokonaan pönttöön.
Laura on alusta asti lirauttanut pisut, kun vaipan avaa. Hetken päästä tosiaan tulee aina pisu siinä hoitopöydällä makoillessa. Eilisestä alkaen olen pitänyt hetken lavuaarin päällä vaippaa vaihtaessa, jä tänään on vasta toinen vaippa käytössä, kun kaksi edellistä saalista sain lavuaariin:)
Allu kävi tänään iskän kanssa tivolissa. Oli uskaltautunut yksinkin pariin laitteeseen:) 
Eilen hän oli myös auttamassa auton tankkauksessa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.