sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Hyvää äitienpäivää!

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!
Nyt tänä vuonna olenkin tuplasti äiti <3 
Minä sain suklaata ja kahvia levottoman yön jälkeen.
Olivat todella herkullisia konvehteja! Sain tämän rasian kyllä jo perjantaina :)Viime yö oli poikkeuksellisen levoton. Allu heräsi nelisen kertaa ja Laurakin heräili parin tunnin ajan 20min välein. Muuten yöt ovatkin menneet aika hyvin. Allu herännyt maksimissaan kerran tai ei lainkaan ja Laura nukkunut nelisen tuntia putkeen.
Hän myös viihtyy Allua paremmin omassa sängyssään. Hän on muutenkin rauhallisemman oloinen. Toki jos joku on huonosti, hän asiasta ilmoittaa. Mutta mitään koliikkia ei onneksi ole. 

Laurasta huomaa aika selkeästi, kun kakka on tuloillaan. En ole vielä joutunut ainuttakaan kakkavaippaa pesemään :) Olen pitänyt häntä pöntön tai lavuaarin päällä. Pönttö on parempi, sillä lavuaarista on tylsää huuhtoa kakkoja pois. Myös pissa tulee useamman kerran päivässä pönttöön.
Aina vaippaa vaihtaessa käytän hänet pöntöllä, sillä pisu tulee usein vaippaa vaihtaessa. Nyt olemme päivisin käyttäneet kestovaippoja kun ostimme keskiviikkona uuden pesukoneen! 
Nyt tuntuu, että on aika luksusta, kun on taas oma pesukone. Ei tarvitse miettiä, milloin on vapaata pyykkituvassa ja koskakohan seuraavaksi mentäisiin pesemään pyykkiä. Aikataulut eivät aina kuitenkaan mene niinkuin suunnittelee, varsinkaan pienen vauvan kanssa. Nyt on jäljellä olevan pesuajan näyttö ja kaikki:) 
Äitienpäivälahjoja taiteiltiin lasten kanssa. Allu oli oikein innoissaan projektista, ja sitten oli jalanjälkiä eteisen matossakin. Lauran kädenjälkeä emme saaneet tyynyliinoihin, mutta jalanjäljet saimme :). Allu teki käden- ja jalanjäljet kaikkiin.

Iltapäivällä olimme isomummun ja isopappan luona syömässä. Myös äitini eli  Allun mummu, ja vaari, sekä molemmat veljeni tulivat paikalle. Söimme kanakeittoa ja jälkiruoaksi oli kahvia ja herkkuja. Nam!
Nyt on herkuteltu kunnolla, kun raskausaikana rajoitin herkkujen syömistä.Tänään on siis tullut herkkukiintiö täyteen :)

Illalla Allu toi pyörälenkin jälkeen minulle valkovuokkoja :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.