maanantai 19. toukokuuta 2014

Arki kolmestaan

Tänään oli ensimmäinen päivä, kun mies oli töissä Lauran syntymän jälkeen. Aamupäivällä mummu tuli ulkoilemaan Allun kanssa. Onneksi aamupäivällä, sillä puoli kahdesta eteenpäin ukkosti ja satoi todella kovaa. Ilmakin oli painostava.
 Olemme kyllä olleet jo kolmestaan aiemminkin, kun mies on ollut mökkiä rakentamassa isänsä kanssa. Viime perjantaina olimme kolmestaan yötä kotona. Siinä riittikin sähellystä ja hermoja koeteltiin useaan otteeseen, kun toinen haluis vaan hengata tissillä, toinen pomppii sängyllä, riehuu ja välillä kiukuttelee.eikä poika ole nukkunut oikeastaan enää lainkaan päiväunia. No, kyllä sitä viimein oli klo 23 hiljaisuus meidän kämpässä. Katsoin Greyn anatomian uusimman jakson, ja sitten meni itsekin nukkumaan.

Lauantaina kävimme ystäväperheen luona kyläilemässä. Ystäväni E oli virkannut suloisen mekon ja tossut Lauralle <3 yritän muistaa näyttää kuvan mekko päällä! Ja isoveli Allu sai hienon plaston rekan sekä kaivurin! Sieltä suuntasimme seurakuntatalolla järjestetylle kirppikselle ja sieltä ostin eräältä tutulta ellaroon kantoliinan ja babyidean villahousut:) 
Ja Laura sai häneltä ihanat töppöset lahjaksi.söimme myös hernekeittoa ja munkkia paikan päällä.
Tänään Laura nukkui ensimmäistä kertaa vaunuissa.Eilen oli V:n syntymäpäivät, ja Allu oli kutsuttu juhlimaan. Menin molempien lasten kanssa :). Saimme syödä herkullista batman-kakkua.

Laura on jo pidempiä aikoja hereillä. Pari päivää sitten aloitin nuo D-vitamiinitipat. Alkuun olen antanut yhden tipan, ja varmaan huomisesta alkaen annan kaksi tippaa. En viitsinyt aiemmin aloittaa, kun minulla oli antibioottikuuri. Viikko synnytyksestä vatsani tuli todella kipeäksi, varsinkin kävellessä sattui kovasti, ja välillä teki mieli kyykistyä ja vaan itkeä. Käytiin Tyksissä Lauran ollessa viikon ikäinen, ja sillon epäiltiin joko kohtu-tai pissatulehdusta. Ilmeisimmin oli alkava kohtutulehdus, vaikka vuoto ei haissut tms. Hieman lämpöä oli ja alavatsa todella arka. Parin päivän päästä illalla olo alkoi helpottamaan, ja onneksi Lauralle ei tullut sen pahempia masuvaivoja mun lääkkeestä, ainoastaan piereskely hieman enemmän.
En olekaan joutunut antibiootteja syömään varmaan neljään vuoteen. Harmitti vain, kun jouduin heti pienen alkutaipaleella lääkkeitä syömään. Mutta, parempi niin, ja nyt olen taas kunnossa ja homma hoitui ihan suun kautta otettavalla lääkkeellä.

Kuulin ikäviä uutisia Lingon&blåbär-vaatemerkistä: 19 vuoden toiminnan jälkeen merkki lopetetaan ja se yhdistyy Blingon kanssa. Kevätmalliston tuotteet -40% ja viime syksyn -50 %.
Tykkään, kun valtaosan vaatteista saa pestä kuudessakympissä, pitävät hyvin värinsä ja kankaat ovat pehmeitä.
Itselleni tilasin lauantaina  kolmet housut. Esittelijä kävi meillä piipahtamassa, ja sovitin housut läpi. Mustat perla-housut sopivat moneen paikkaan ja vaikka vähän siistimpäänkin menoon, farkunväriset Tea -jegginssit ihan arkeen ja kesäksi unelmankevyet fenkoli-housut harmaana. Niistä en löytänyt kuvaa.
Lauralle tilasin yhden kietaisubodyn. Valtaosa housuista on Allulle liian leveitä, sillä hän on niin hoikka. Koot ovat muutenkin melko reiluja, sillä Allulla on vielä yhdet shortsit ja t-paita kokoa 80 käytössä :D ja pituutta noin 92cm! Nämä kuvat L&B:n verkkosivuilta.

Iltapäivällä tein Lauran ja Allun kanssa muffineja. No, pohja hieman paloi, leikkaaminen kaikista pohjat irti :D sitten teimme sulkaakuorrutteen ja Allu koristeli muffinit strösseleillä :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.